Om

KERSTIN JÖNSSON

Frisör sedan 1985. Är utbildad både Herr och Damfrisör samt medlem i Frisörföretagarna. Alla är välkomna!

Med erfarenhet från Salong på Nya Zealand, Johnnys Hair&Beauty HansaCompagniet och Stylebox, Fields Köpenhamn.  Licensierad Frisör med Gesällbrev samt är igång med Mästarbrevet .

För att ge Dig det bästa går jag regelbundet på utbildningar och frisyrvisningar. Inspiration och nya tekniker inom yrket utvecklar mig. Jobbar i första hand med Kerastase då jag var ambassadör för dem på Stylebox, Köpenhamn.

Mitt fokus förutom läckra färg och slingbehandlingar är hårbottenproblem. Vi lever i en stressad tid och även den huden märks det på. Du kan välja en Kerastase inpackning ihop med annan valfri behandling. Vi konsulterar och väljer den som passar Din hårbotten/Ditt hår bäst. Massage ingår alltid.

Tel +46760283722  

Mail : kerstin@harskonheterikslust.se

.

CAMILLA NIHAGEN

Jag heter Camilla Nihagen är utbildad auktoriserad hudterapeut på Yrkeshögskolan i Landskrona. Driver Derma Sense sedan 4 år tillbaka.

Mitt mål är att du som kund ska få uppleva bästa möjliga behandling där du sätts i fokus. Med mina kunskaper och Exuviance hudvårdsprodukter anpassas alla behandlingar efter din huds behov.

Auktoriserad hudterapeut Medlem SHR

Tel +46768239990

Mail : camilla@harskonheterikslust.se